O meni

Odkar pomnim me je zanimal človek. Človek v svoji nepopolnosti popolno bitje, v svoji kompleksnosti preprost, v svoji avtentičnosti tako običajen. Kako divja narava srca soustvarja svetove, jih prepleta in tke skupnost. In kako je v vsej svoji majhnosti v resnici tako velik – Človek.

Že v zgodnjih letih sem zvedavo opazovala, kasneje pa tudi neformalno začela nabirati znanje, veščine in vedenje o naravnih načinih (samo)zdravljenja na različnih nivojih. Pot me je zanesla na Šolo za Evolutivno naturopatijo, kasneje še na Šolo introspekcijske spiritualnosti in postopoma se je hobi prelevil v poslanstvo. Kljub široki obsežnosti pridobljenega znanja, najraje raziskujem in uporabljam pristope, ki so tudi name imeli najmočnejši učinek in doprinos k osebnostni rasti: energijska psihologija, biopsihokvantistika, kraniosakralna reintegracija, šamanizem, Bachove cvetne esence.

(S)poznavanje lastne avtentičnosti je dragocen vir sprejemanja, razumevanja in povezovanja z drugimi. Je orodje, ki v vsakem trenutku daje moč izbire najboljših možnosti, poti in prihodnosti zase.